Teiniäiti unohti vauvansa auton katolle – huomasi vasta kotona

Ohhoh! · Stara.fi

Alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena ajoneuvoa ajavat ihmiset vaarantavat itsensä lisäksi myös muiden ihmisten hengen edesvastuuttomalla toiminnallaan. Nyt Yhdysvalloissa kohistaan 19-vuotiaan narkomaaniäidin järkyttävästä tapauksesta.

Phoenixissa asuva teiniäiti oli nimittäin käyttänyt huumausaineita ja oli siitä huolimatta autoilemassa yhdessä viisiviikkoisen vauvansa kanssa. Kotiin lähtiessään hän nosti turvaistuimessa olevan lapsensa auton katolle ja lähti kotimatkalle. Ajaessaan hän ei huomannut, että lapsi ei ollutkaan paikallaan auton sisällä.

Neitokainen huomasi lapsen puuttumisen vasta kotona. Pienokainen sen sijaan löydettiin turvaistuimessa keskeltä autotietä. Tarinassa oli lapsen kannalta onnellinen loppu, sillä hän selvisi vaarallisesta rytäkästä ilman mitään vammoja ja voi hyvin. Nyt äiti on pidätetty ja saamassa tapauksesta raskaat syytteet. Lapsi on huostaanotettu.