Van Dammen tytär Bianca Bree on kuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jean-Claude Van Damme nousi aikoinaan supertähdeksi toimintaelokuvien tähtenä, mutta viime vuosina hänet on nähty valkokankaalla vain harvakseltaan. Lihaskimpulle tarjottiin vuonna 2008 roolia The Expendables –elokuvasta, mutta hän kieltäytyi siitä. Äskettäin 51-vuotias tähti ikuistettiin Welcome to the Jungle -elokuvan kuvauksissa Puerto Ricossa.

Nyt Van Damme on vieraillut vuoden 2012 MTV Movie Awards -tapahtumassa Los Angelesissa. Universal Cityssä sijaitsevassa Gibson-teatterissa järjestettyihin juhliin toimintatähti oli ottanut mukaansa myös 21-vuotiaan kuvankauniin tyttärensä Bianca Breen, joka kiinnitti luonnollisesti myös kuvaajien huomion. Bianca aloitti näyttelijäuransa vuonna 2008.

Belgialainen Jean-Claude Van Damme, oikealta nimeltään Jean-Claude Van Varenberg aloitti taistelulajiharrastuksensa kymmenen vuoden iässä. Sittemmin hän on saanut muun muuassa mustan vyön Shotokan karatessa. Hän aloitti 16-vuotiaana baletin, jotta hän saisi vartaloonsa lisää notkeutta. Toimintaelokuvien näyttelijä muutti Yhdysvaltoihin vuonna 1981 ja sai ensimmäisen isomman roolinsa Haastaja-elokuvasta vuonna 1986. Van Damme toimii myös käsikirjoittajana ja tuottajana.