Ellen Pompeo pinkoi bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Ellen Pompeo ei ole juuri kohuotsikoissa paistatellut, sillä hän on keskittynyt juhlimisen sijaan lähinnä työhönsä ja perhe-elämäänsä. Nyt perhe on tehnyt irtioton arjesta ja suunnannut lomailemaan.

Ellen Pompeo kuvattiin viikonloppuna Havaijilla yhdessä Stella Luna Pompeo Ivery -tyttärensä kanssa. Äidin ja tyttären hempeät hetket keskeytyivät yllättäen hetkeksi, kun bikineihin pukeutunut äiti pinkaisi jostain syystä juoksuun, mutta pian hän palasi kuitenkin takaisin.

42-vuotias Ellen Pompeo on tullut suomalaisille tutuksi suositusta Greyn Anatomia -televisiosarjasta, jossa hän näyttelee Meredith Greyn roolia. Hänen läpimurtoroolinsa oli kuitenkin jo vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Moonlight Mile -elokuva, jossa hän näytteli yhdessä Jake Gyllenhaalin kanssa. Sittemmin hän on tähdittänyt lukuisia televisio-ohjelmia ja elokuvia.