Jennifer Lopez konsertoi Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin latinotähti Jennifer Lopez saapuu konsertoimaan Suomeen ensi syksynä. Nykyisin myös Idol-tuomarina tunnettu kaunotar nousee Hartwall Areenan lavalle 7. marraskuuta. Lopez saapuu Suomeen osana uutta maailmankiertuettaan.

Jennifer Lopezin sukujuuret tulevat Puerto Ricosta. hän on kuitenkin syntynyt New Yorkin Castle Hilssissä, joka sijaitsee Bronxin kaupunginosassa. Lopez aloitti laulu -ja tanssitunnit viisivuotiaana ja kiersi koulunsa kanssa New Yorkissa esiintymässä jo 7-vuotiaana. 1990-luvun alussa Jennifer sai ensimmäisen merkittävän televisioroolinsa In Living Color -sarjasta, jonka seurauksena hän myös muutti Los Angelesiin.

Seuraavaksi 42-vuotias latinodiiva on tekemässä realityohjelmaa, jossa keskitytään kuvaamaan tähden kiertueella esiintyviä tanssijoita. Sarjan tähtenä nähdään luonnollisesti myös Lopezin 25-vuotias poikaystävä Casper Smart. Mies työskentelee jo nyt tanssijaryhmän valvovana koreografina, joten hänen osansa sarjassa tulee olemaan suuri. Jennifer Lopez itse esiintyy sarjassa oman aikataulunsa mukaan, eikä tähteä välttämättä nähdä joka jaksossa. Realitysarja alkaa televisiossa E! Online -sivuston mukaan ensi vuoden alussa.

Latinokaunotar nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 14. toukokuuta.