Lindsay Lohan kuvattiin uuden elokuvansa kulisseissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Lindsay Lohan kuvaa parhaillaan Liz & Dick -elokuvaa, jossa hän näyttelee edesmennyttä Elizabeth Tayloria. Lohanille sattui kuvauksissa nolo tapaus, kun hänen molemmat rintansa paljastuivat kesken kuvausten.

25-vuotias Lindsay Lohan nähdään nyt poseeraamassa intiimit paikat piilossa Elizabeth Tayloriina leopardikuvioisessa uima-asussa ja aurinkolaseissa. Paparazzien ikuistamissa kuvissa Lindsay nähdään kuhertelemassa vastanäyttelijänsä Grant Bowlerin kanssa luksusjahdin kannella.

Elokuva kertoo edesmenneen seksisymbolin Elizabeth Taylorin on-off-suhteesta Richard Burtoniin. Pariskunta aloitti salasuhteen vuonna 1962 Kleopatra-elokuvan kuvauksissa, vaikka Taylor oli tahoillaan naimisissa ja Burton kihloissa. Heidän myrskyisää suhdettaan seurattiin tarkkaan Hollywoodissa.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan joutunut kaltereiDEn taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viiDEnnen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Tänä vuonna Lindsay tullaan näkemään Glee-hittisarjassa, jossa hän tekee cameo-roolin. TähDEn huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiDEn keskuuDEssa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.