Lindsay Lohanin asu petti – rinnat pullahtivat esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Lindsay Lohan kiinnitettiin taannoin huippurooliin näyttelemään edesmennyttä Elizabeth Tayloria Liz & Dick -elokuvaan. Roolityö voi nostaa hänet takaisin Hollywood-tähtien kärkinimiin, sillä viime vuosina hän ei ole juurikaan vakuuttanut kriitikkoja tai yleisöä esiintymisillään.

Elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Los Angelesin Marina Del Reyssä, mutta Lohanin osalta ne eivät ole sujuneet täysin suunnitellusti. Eilen hänen kuvauksissa käyttämänsä mekko nimittäin petti kesken kohtauksen kuvaamisen ja paljasti samalla toisen rinnan. Hetken kuluttua myös toinen rinta pullahti esiin toisessa kohtauksessa. Katso kuvat tästä.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Tänä vuonna Lindsay tullaan näkemään Glee-hittisarjassa, jossa hän tekee cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.