Supertähti sairaalareissustaan: ”Olen pettänyt presidentin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on keskittynyt viime vuosina musiikkiuran sijaan pääasiassa perhe-elämäänsä. Pink on viettänyt viime päivät sairaalavuoteessa vatsataudin takia.

Nyt 32-vuotias Willow Sage -nimisen tytön äiti kertoi, että hän joutui peruuttamaan huippukeikan presidentin juhlissa sairaalahoitonsa takia. Poptähden piti esiintyä keskiviikkona Yhdysvaltojen presidentille Barack Obamalle hyväntekeväisyysjuhlissa, mutta suunnitelmat muuttuivat.

– Olen niin pettynyt, kun en pysty esiintymään Yhdysvaltojen presidentille keskiviikkoiltana. Kiitos Darren Crissille, joka valittiin tilalleni. Olen pettänyt presidentin, Pink kertoi Twitter-blogissaan.

Laulajan mukaan hänen viikkonsa on mennyt täysin pilalle, sillä hän ei ollut täysin voimissaan esikoistyttönsä syntymäpäivänä. Willow Sage täytti yksi vuotta. Pink julkaisi faniensa nähtäviksi kuvia tyttärensä upeasta syntymäpäiväkakusta. Tähti kertoi lapsensa saaneen lahjaksi muun muuassa Gucci-merkkivaatteen. Pinkin mukaan hänen tyttärensä on maailman onnekkain, sillä hän itse sai yksivuotislahjakseen pussillisen Cheetos-sipsejä.

Pink on naimisissa ammattilaismoottoripyöräilijä Carey Hartin kanssa. Vuonna 2006 avioitunut pariskunta on saanut avioliittonsa jälleen kuntoon parin vaikean viime vuoden jälkeen. Eron partaalla käynyt julkkispari asui pitkään erillään, mutta palasi sittemmin takaisin yhteen. Pink on paljastanut parin käyneen parisuhderapiassa saadakseen suhteensa jälleen toimimaan.