Lindsay Lohania ei ole tunnistaa – tältä hän näyttää seksisymbolina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka Lindsay Lohan kuvaa Liz & Dick -elokuvaa, jossa hän näyttelee edesmennyttä Elizabeth Tayloria. Lohanille sattui kuvauksissa nolo tapaus, kun hänen molemmat rintansa paljastuivat kesken kuvausten.

Kuvauspaikalta on siis päätynyt julkisuuteen jo paparazzien kuvaamaa materiaalia, mutta nyt 25-vuotias Lindsay Lohan nähdään elokuvan ensimmäisessä virallisessa promokuvassa Elizabeth Taylorina. Upeasta kuvasta Lohania ei ole edes tunnistaa.

Elokuva kertoo edesmenneen seksisymbolin Elizabeth Taylorin on-off-suhteesta Richard Burtoniin. Pariskunta aloitti salasuhteen vuonna 1962 Kleopatra-elokuvan kuvauksissa, vaikka Taylor oli tahoillaan naimisissa ja Burton kihloissa. Heidän myrskyisää suhdettaan seurattiin tarkkaan Hollywoodissa.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan joutunut kaltereiDEn taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viiDEnnen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Tänä vuonna Lindsay tullaan näkemään Glee-hittisarjassa, jossa hän tekee cameo-roolin. TähDEn huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiDEn keskuuDEssa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.