Trendi: Suomalaisnäyttelijä tuli kaapista: ”Narsistinen ja biseksuaalinen idiootti”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muusikko-näyttelijä Reino Nordin tunnetaan elokuva- ja televisiorooliensa lisäksi Reino & The Rhinos -yhtyeen keulakuvana. Nordin on viimeksi nähty Iholla-realitysarjassa. Nyt Trendi-lehti kertoi miehen paljastaneen yksityiskohtia rakkauselämästään.

Nordin kertoi haastattelussa romanttisten tunteidensa kohdistuvan naisten ohella myös miehiin. Naimisissa oleva laulaja myönsi myös olevansa flirttailija, joka antaa vaimolleen liian vähän huomiota.

– Olen narsistinen ja biseksuaalinen idiootti, joka rakastuu helposti, kertoo Reino Nordin Trendi-lehdelle.

29-vuotias Nordin kertoo läheistensä tietävän miehen taitelijaluonteen. Hän näkee työnkuvansa olevan eräänlaisenä ”hurmosmeklarina” ja innostajana toimimista. Mies haluaakin yhdistää taiteilijan ja perheenisän maailman.

Reino & Rhinos -yhtye julkaisi juuri uuden Kohti huomista -albuminsa. Yhtye on aiemmin julkaissut kaksi albumia. Nordin on nähty viime aikoina elokuvissa Sisko tahtoisin jäädä, Harjunpää ja pahan pappi ja Paha perhe. Tänä vuonna mies nähdään elokuvissa Vuonna 1985 ja Puhdistus.