Suomen suurin pelastusharjoitus – messuhallillinen väkeä pihalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Messut Oy ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK toteuttavat Suomen suurimman poistumisharjoituksen Tampereella turvallisuusalan suurmessutapahtuman avajaispäivänä 5. syyskuuta.

Tarkoituksena on testata käytännössä, kuinka suuri messuhalli saadaan tyhjennettyä nopeasti ihmisistä ison tapahtuman aikana. Poistumisharjoitus sopii Pohjoismaiden suurimman turvallisuusalan messutapahtuman teemaan.

– Yhteistyössä SPEKin kanssa päätimme toteuttaa Turvallisuus-messuilla tiettävästi Suomen suurimman poistumisharjoituksen ensimmäisenä messupäivänä. Turvallisuusalan kolmipäiväinen suurmessutapahtuma täyttää kokonaisuudessaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kolme hallia ja ulkoalueet, mutta poistumisharjoitus tullaan järjestämään vain C-hallissa, projektipäällikkö Veli-Pekka Rouvali kertoo.