Brad Pitt ja Angelina Jolie syömässä – 4 000 euron lasku ja 1 000 euroa tippiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin tähtinäyttelijät Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet yhdessä jo seitsemän vuoden ajan. Suurperheen perustanut pariskunta vannoi taannoin, etteivät he sinetöi suhdettaan. He yllättivät kuitenkin faninsa aiemmin tänä vuonna, kun Brad Pitt kosi avopuolisoaan arvokkaalla timanttisormuksella.

Nyt Brangelina-lempinimellä kutsuttu pariskunta yllätti totaalisesti aiemmin tällä viikolla erään pienen ravintolan työntekijät. Tähtinäyttelijät nimittäin ilmestyivät ystäviensä kanssa Britannian Bagshotissa sijaitsevaan ravintolaan kuin puskista. Työntekijöiden mukaan he eivät olleet uskoa silmiään, kun he näkivät Hollywood-tähdet ravintolassaan.

Brangelinan kerrotaan tilanneen ravintolailtansa aikana lukuisia shampanja- ja viinipulloja. Lisäksi he olivat tilanneet curry-ruokiin erikoistuneen ravintolan ruokalistalta jokaisen annoksen. Työntekijät paljastivat, että pariskunnan ruokapöydän juoma- ja ruokamäärä oli ”kuin vuori”. Loppulaskun hinnaksi tulikin huimat 3.000 puntaa, eli noin 3.900 euroa. Tippiä supertähdet jättivät 730 puntaa, eli noin 1.000 euroa.

– Työntekijät eivät tienneet Brangelinan tulosta. He eivät olleet uskoa silmiään. Brad ja Angelina ovat todella anteliaita ja tuhlaavaisia, lähde paljasti The Sun -lehdelle.

Äskettäin Brad Pittin kumppanin Angelina Jolien huhuttiin olevan raskaana, mutta hänen hoikalla vatsanseudullaan ei ainakaan vielä ole näkynyt raskauden merkkejä. Näyttelijäpariskunnan perheeseen kuuluu ennestään kolme biologista sekä kolme adoptoitua pienokaista. Jolie vihjaili taannoin haastattelussaan olevan mahdollista, että hän päätyisikin yhtäkkiä raskaaksi.