Vau! Poptähden tiukka laihdutuskuuri onnistui – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takavuosina suurta suosiota niittänyt poptähti-näyttelijätär Holly Valance on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa, mutta tänä vuonna neitokainen on astunut jälleen julkisuuteen. Valance poseerasi taannoin Fosters-olutmerkin kampanjan mainoskuvassa yläosattomissa kultamaalilla peitettynä.

Nyt 29-vuotias Holly Valance on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän esittelee hoikistunutta vartaloaan. Aiemmin tänä vuonna laihdutuskuurin aloittanut poptähti näyttää karistaneen liikakilonsa, sillä hänen vartalonsa on selvästi kiinteämpi kuin muutama kuukausi sitten. Katso lopputulos artikkelin alta.

Poptähden uutisoitiin aloittaneen taannoin tiukan kuntokuurin, koska hän haluaa olla huippukunnossa tulevia häitään varten. Vaalean kaunottaren kerrottiin muun muuassa pitävänsä häämekkojen kuvia mukanaan, jotta kuvat ylläpitäisivät hänen motivaatiotaan. Holly Valance tunteekin nykyään olonsa energisemmäksi elämäntapamuutoksen ansiosta.

Australialainen Holly Valance nousi tähdeksi supersuositun Neighbours-televisiosarjan tähtenä ja valloitti myös hittilistat vuonna 2002 julkaistulla Kiss Kiss -hitillään. Hänet noteerattiin vuonna 2006 maailman 69. seksikkäimmäksi naiseksi FHM-lehden äänestyksessä. Viime vuosina Holly on painiskellut painonsa kanssa. Vuonna 2003 Valance oli hoikka supertähti, mutta alkukesästä 2011 hänen painonsa oli noussut huomattavasti.

Kuva: Twitter