Lenny Kravitzin tytär ja vaimo seksikkäinä – kumpi on kumpi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien pop- ja rocktähtien jälkikasvu on valloittanut viime vuosina julkkismaailmaa, kun osa heistä on jatkanut viihdealalla ja monet muut aloittaneet uran mallibisneksessä. Eräs heistä on Zoe Kravitz, joka on julkkispari Lenny Kravitzin ja Lisa Bonetin tytär.

Nyt Zoe Kravitz on ikuistettu nauttimassa Chanelin New Yorkissa järjestämien juhlien tunnelmasta yhdessä äitinsä Lisa Bonetin kanssa. Molemmat ovat näyttäviä kaunottaria, eikä heistä aivan heti uskoisi, että kyseessä ovat äiti ja tytär.

23-vuotias Zoe Kravitz on tehnyt monipuolista uraa laulajana, näyttelijänä ja mallina. Hänen ensimmäinen merkittävä elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 2007 elokuvassa The Brave One yhdessä Jodie Fosterin kanssa. Sittemmin Zoe on tähdittänyt myös televisiosarjaa Californication ja elokuvaa X-Men: First Class.