Nainen, vältä näitä virheitä deittailussa – pilaavat tunnelman

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Deittailun saloista on julkaistu monia oppaita, joita naisihmiset voivat halutessaan lueskella. Joskus deittailu voi kuitenkin loppua kuin seinään, mikä pistää kaunottaren pään sauhuamaan kysymyksistä. Nyt 100 Red Flags -sivusto on koonnut miesten antamia vastauksia suhteen todellisiin ongelmakohtiin.

Miesten mukaan iän salaaminen antaa naisesta paitsi salaperäisen, myös epäilyttävän kuvan. Mies saattaakin tulkita salailun siten, että naisen biologinen kello tikittää. Poikamies ei ole välttämättä valmis alttarille talutettavaksi, siispä sitoutumista kellontarkkuudella metsästävä nainen voikin olla hänelle kauhistus.

Kaksilahkeisilla on oma ainutlaatuinen näkövinkkelinsä, jonka kautta he katselevat maailmaa. Liekö siis outoa, että naisen kampauksellakin voi olla mystinen merkityksensä deittailussa. Miehelle naisen otsatukka voi tarkoittaa sitä, että kaunotar haluaa korostaa liikaa omaa älyllisyyttään.

Monissa muotilehdissä neuvotaan etsimään kaapista päällepantavaksi harmoninen asukokonaisuus. Mies näkee kuitenkin esimerkiksi kuntosalilla käymisen kuin seksinä – sen on tarkoituskin olla sotkuista. Jos naisella on yhteensopiva asu kuntosalilla, se voi saada kaksilahkeisen luulemaan häntä pinnalliseksi.

Viisaan sanonnan mukaan tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Miehet allekirjoittavat tämän, ja tuntevatkin alkukantaista vetoa naiseen, joka esittelee jo suhteen alkuvaiheessa keittiötaitonsa. Ruoanlaitosta kieltäytyvä nainen saattaa pian tyrehdyttää parin romanttisenkin toiminnan.

Lapsuuden prinsessaleikeistä lähtien naisten mieliin ovat syöpyneet vaaleanpunaiset unelmat, ja monilla kaunottarilla ihastus pinkkiin väriin jatkuu myöhemmälläkin iällä. Miehelle väri kertoo kuitenkin naisen epäkypsyydestä. Hän saattaa luulla naisen elättelevän romanttisia pilvilinnoja, ja takertuvan kumppaniinsa ensimmäisen tilaisuuden tullen.

Moni neitokainen saattaa deittiensäkin ajan pitää yhteyttä tyttöystäviinsä raportoidakseen kehittyvää tilannetta. Miehelle kaunottaren tekstailu on kuitenkin turhauttava asia, sillä hän haluaa deittikumppaninsa täyden huomion. Omaa puhelintaan ei kannata tarkistaa deiteillä turhan usein, jotta mies tuntee olonsa huomioiduksi.