Julianne Houghin tanssi Hollywood-kyltin päällä sai karun lopun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalaisille Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu ammattitanssija ja näyttelijätär Julianne Hough voi olla kuluvan vuoden nousija julkkismarkkinoilla. Taannoin hänet ikuistettiin intiimeissä puuhissa Rock Of Ages -elokuvansa kuvauksissa.

Nyt 22-vuotiaan näyttelijättären kerrotaan loukkaantuneen Rock of Ages -musikaalielokuvan kuvauksissa. Ohjaaja Adam Shankmanin mukaan Julianne Houghin tanssikohtaus Hollywood-kyltin päällä päättyi karusti, sillä tähti loukkasi muun muuassa päänsä kyltin metallitolppien takia.

– Julianne tanssi metallitolppien keskellä. Hän teki hyppyjä ja käännöksiä, minkä takia hän löi päänsä kaksi kertaa metallitolppiin. Julianne ei loukkaantunut vakavasti, mutta hänellä oli kova päänsärky muutaman päivän ajan, Adam Shankman kertoi WENN-sivuston mukaan.

Yhdysvaltojen Utahissa varttunut Julianne Hough on voittanut kaksi kertaa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Kantrilaulajanakin vaikuttanut neitokainen nousi muutama vuosi sitten otsikoihin, kun hänen uutisoitiin seurustelevan suosikkijuontaja Ryan Seacrestin kanssa. Hänet tullaan näkemään tänä vuonna Rock of Ages -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 15. kesäkuuta. Elokuvan muita tähtiä ovat muun muuassa Tom Cruise, Russell Brand, Catherine Zeta-Jones, Mary J. Blige ja Alec Baldwin.