Supertähden sairaalareissulle karu päätös – sisäelin poistettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on keskittynyt viime vuosina musiikkiuran sijaan pääasiassa perhe-elämäänsä. Pink joutui äskettäin peruuttamaan keikkansa Yhdysvaltojen presidentin Barack Obaman hyväntekeväisyysjuhlassa rajun vatsataudin takia.

Nyt viime päivät sairaalavuoteessa maanneen Pinkin uutisoitiin joutuneen leikkaukseen. Yhden lapsen äidin kärsi kovista vatsakivuista ja lääkärit joutuivat poistamaan hänen sappirakkonsa. Lähteen mukaan sappirakko jouduttiin poistamaan, koska Pinkin vatsakivut muuttuivat yhtäkkiä todella voimakkaiksi.

– Pinkillä oli kovat vatsakivut, mutta ne vain voimistuivat sairaalassa. Lääkärit joutuivat poistamaan hänen sappirakkonsa, lähde kertoi Life & Style -lehdelle.

Laulaja julkaisi aiemmin tällä viikolla sairaalakuvia, joissa nähdään, kuinka Pink makaa sairaalavuoteessa. Tähden mukaan hänen viikkonsa on mennyt täysin pilalle, sillä hän ei ollut voimissaan esikoistyttönsä syntymäpäivänä. Willow Sage täytti yksi vuotta. Pink julkaisi faniensa nähtäviksi kuvia muun muuassa tyttärensä upeasta syntymäpäiväkakusta.

Pink on naimisissa ammattilaismoottoripyöräilijä Carey Hartin kanssa. Vuonna 2006 avioitunut pariskunta on saanut avioliittonsa jälleen kuntoon parin vaikean viime vuoden jälkeen. Eron partaalla käynyt julkkispari asui pitkään erillään, mutta palasi sittemmin takaisin yhteen. Pink on paljastanut parin käyneen parisuhdeterapiassa saadakseen suhteensa jälleen toimimaan.