Taylor Swiftin sivaltama exä vuodattaa: ”En ansainnut sitä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien kantritähtien joukkoon lukeutuva Taylor Swift tunnetaan kappaleistaan, jotka kertovat laulattaren elämästä hyvin avoimesti. Menestyneen musiikkiuran luonut neitokainen on muun muuassa tehnyt ”erobiisin” entisestä poikaystävästään John Mayerista.

Nyt 34-vuotias John Mayer kertoi hävenneensä, kun Taylor Swift julkaisi popkomistuksesta kertovan Dear John -kappaleen. Naistenmiehen mainetta kantavan tähden mukaan biisin tekeminen oli Swiftiltä todella alhainen teko. John Mayerin mukaan hän ei ansainnut 22-vuotiaalta Swiftiltä kostoa biisin merkeissä.

– Kappale teki oloni kamalaksi, koska en ansainnut sitä. En tehnyt Taylorille mitään pahaa. Se oli häneltä todella alhainen teko, John Mayer kertoi Rolling Stone -lehdelle.

Taylor Swift on kirjoittanut kappaleita eroon päättyneistä romansseistaan muun muuassa Joe Jonasin ja Taylor Lautnerin kanssa. Popmarkkinoillakin menestyneen laulajattaren mukaan hänen neljäs albuminsa tulee kertomaan järisyttävästä ja totaalisesta sydänsurusta.

Taylor Swift julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Speak Now. Laulajan tuorein albumi on ollut kriitikoiden ja kuuntelijoiden ylistämä, sillä tähti on kirjoittanut levyn jokaisen kappaleen itse. Billboard-lehti nimesi Taylor Swiftin vuoden 2011 eniten tienanneeksi artistiksi. Näyttelijätöitäkin tehnyt kantritähti tienasi viime vuonna kunnioitettavat 35 miljoonaa dollaria.