Teiniäiti pakeni vieroitushoidosta – tuomittiin viideksi vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Television Teiniäidit-realityohjelmasta tutuksi tullut Amber Portwood nähtiin taannoin alastonkuvissa, jotka vuotivat julkisuuteen. Jatkuvasti poliisien kanssa tekemisissä oleva neitokainen on istunut jo kahteen kertaan kaltereiden takana rötöstelyistään ja huumeiden käytöstään.

Nyt 22-vuotias Amber Portwood joutuu hyvästelemään Leah-tyttärensä pitkäksi ajaksi, sillä teiniäiti on tuomittu peräti viideksi vuodeksi vankilaan. Realitytähti pidätettiin helmikuussa huumeiden hallussapidosta ja hänet määrättiin ehdonalaisen lisäksi vieroitushoitoon.

Teiniäiti päätti kuitenkin keskeyttää hoito-ohjelmansa, jonka seurauksena Madisonin oikeusistuimen tuomari määräsi hänelle pitkän vankilatuomion. Syyttäjä Rodney Cummingsin mukaan Indianapolisissa asuva teiniäiti lähti vieroitushoitolasta, koska ”hän halusi vain päästä pois sieltä”. Tapauksesta uutisoi AP-uutistoimisto.

Amber Portwoodilla on miesystävänsä Gary Shirleyn kanssa kolmevuotias tytär Leah, jonka odotusta realityohjelmassa aikoinaan seurattiin. Lapsi oli taannoin jäädä ilman äitiä, sillä Star-lehden mukaan realitytähti yritti itsemurhaa lääkkeiden yliannostuksella. Kotoaan tajuttomana löydetty Amber selvisi kuitenkin hengissä.