Teinitytön asu oli liian hieno – Disney World ei päästänyt sisään

Matkailu Nettivideot · Neea Jokinen

Disney-teemapuistoja löytyy Yhdysvaltojen lisäksi Pariisista, Tokiosta ja Hongkongista. Floridan Orlandossa sijaitseva Walt Disney World -teemamaailma avattiin vuonna 1971 ja sittemmin se on ollut yksi maailman suosituimmista turistikohteista.

Nyt Floridan Disney World -teemapuiston työntekijät ovat pilanneet erään teinitytön unelman. April-niminen tyttö oli mennyt poikaystävänsä kanssa kyseiseen teemamaailmaan Helinä-keijuksi ja Peter Paniksi pukeutuneena. Aprilin mukaan hän oli käyttänyt useita tunteja keijuasunsa valmistamiseen, ja hän odotti unelmapäiväänsä innolla.

Teinityttö kertoo uutisvideolla, kuinka työntekijät eivät päästäneet heitä sisälle teemapuistoon Disney-asujen takia. Työntekijöiden mukaan keijupukuun sonnustautunut tyttö nimittäin muistutti liikaa puistossa liikkuvaa Helinä Keiju -hahmoa. Tytön mukaan hänen unelmansa ovat rikkoutuneet, sillä hän haluaa vain olla Helinä-keiju.

– Työntekijät sanoivat, että näytän liian hyvältä ja he pyysivät minua ottamaan asun pois. Se pilasi unelmani, sillä haluan vain olla Helinä-keiju. Sydämeni särkyi, April kertoo nettivideolla.