Karmivasta fanivideosta YouTube-hitti – teinitytön ilme pelottaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen teinitähti Justin Bieber julkaisi maaliskuussa Boyfriend-kappaleen, joka on sittemmin noussut maailmanlaajuiseksi hitiksi. Lukuisat fanit ovat tehneet cover-esityksiä popparin hittibiisistä, ja julkaisseet videoitaan YouTube-palvelussa.

Nyt Justin Bieber on pyytänyt tyttöfanejaan julkaisemaan verkossa uuden version Boyfriend-kappaleesta. Teinitähti nimittäin pyysi ihailijoitaan esittämään kappaleen naispuolisen henkilön näkökulmasta. Pyynnön jälkeen YouTubessa on julkaistu jo huima määrä lauluesityksiä, joissa teinitytöt ovat keksineet hauskoja lyriikoita hittibiisiin.

Yhden teinitytön lauluesitys on nyt noussut uutisotsikoihin sen karmivien lyriikoiden ansiosta. Tummahiuksisen tytön keksimät lyriikat antavat esittäjästä hyvin omistushaluisen kuvan. Teinityttö muun muuassa kertoo, että hän jos hän olisi Justin Bieberin tyttöystävä, hän seuraisi popparia joka paikkaan.

– Älä pidä salaisuuksia talossasi, sillä varastin kotisi avaimen, teinityttö laulaa videolla.