Puumavaara! Tyra Banks deittailee 24-vuotiasta mallikomistusta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu huippumalli Tyra Banks on tullut viime vuosina tutuksi useammastakin televisio-ohjelmasta. Vuonna 2005 hän sai oman The Tyra Banks Show -keskusteluohjelman, jonka vieraana nähtiin lukuisia viihdemaailman tähtiä. Tyra toimii myös tuottajana ja tuomarina Huippumalli haussa -televisiosarjassa.

Tyra erosi viime vuoden lopussa pitkäaikaisesta poikaystävästään John Utendahlista. Nyt 38-vuotiaan mallikaunottaren kerrotaan löytäneen nuorta seuraa 24-vuotiaasta mallista, Robert Evansista. Evans tullaan näkemään Huippumalli haussa -ohjelman uutena tuomarina, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Banksin kerrotaan deittailleen miestä viimeisen kuukauden ajan. Pari on nähty useaan otteeseen läheisissä tunnelmissa yhdessä. Banks julkaisi äskettäin myös Twitter-otoksen, jossa hän poseeraa yhdessä nuoren mallikomistuksen kanssa.

Tyra Banks on tehnyt näyttävän uran muun muuassa catwalk-mallina Pariisissa, Tokiossa, Milanossa ja Lontoossa. Huippumalli on esiintynyt myös Michael Jacksonin Black or White -kappaleen musiikkivideolla. Tyran omaisuuden uskotaan olevan yli 100 miljoonaa dollaria. Tilipussiaan kaunotar on pursottanut muun muuassa mainossopimuksilla Niken, Tommy Hilfigerin ja Pepsin kanssa.