Cosmopolitan haukkui Nicole Coco Austinin lutkaksi: ”Haistakaa p**ka!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Nyt povipommi Coco on raivostunut Cosmopolitan-lehdelle.

Suosittu naistenlehti nimittäin haukkui tuoreimmassa numerossaan vaaleaa neitokaista ”lutkamaiseksi”, koska hänet on kuvattu viime aikoina rohkeissa asuissa koiralenkeillä. 32-vuotias realitytähti ei ollut mielissään lehden haukusta, ja päättikin purkaa raivoaan Twitter-blogissaan.

– Cosmo puhuu minusta aina paskaa. Heidän mielestä olen lutkan näköinen, koska pukeudun toppiin. Todella typerää. Haistakaa paska, Coco kirjoitti Twitterissä.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.