Fanikaaos lähti käsistä TV-studiolla: ”Täydellinen sekasorto”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber aiheutti äskettäin kaaoksen Norjassa, kun hän esitti maan pääkaupungissa ilmaiskonsertin. Poliisi oli voimaton, kun teinitytöt sinkoilivat kaduilla jahdaten poplaulajaa. Kaupungin tieliikenne oli täysin pysähdyksissä ja siltoja jouduttiin sulkemaan.

Tällä kertaa teinitähden fanit ovat aiheuttaneet sekasortoa Lontoossa. Nyt 300 hysteeristä tyttöä aiheutti kaaoksen Alan Carr’s Summer Specstacular -televisio-ohjelman studiolla. Bieberin oli tuolloin määrä esiintyä kyseisessä ohjelmassa. Paikalla oli vain kolme turvamiestä, jotka yrittivät rauhoitella kirkuvaa massaa.

Tyttöjen toive idolinsa näkemisestä ei toteutunut. Televisiopomot saivat viime hetkellä suljettua ovet studion päärakennukseen.

– Se oli todella pelottavaa. Teinitytöt olivat hysteerisiä, heidän ainoa ajatuksena oli nähdä Justin Bieber. Se oli täydellinen sekasorto, kertoo lähde The Sun -sivustolle.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistaan 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Teinitähti joutui aiemmin tässä kuussa uutisotsikoihin, kun hänen väitettiin pahoinpidelleen paparazzia yläruumiin alueelle. Bieber joutuu poliisien kuulusteluihin, kun hän palaa All Around the World -maailmankiertueeltaan.