Jennifer Connellyn paita paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu leffakaunotar Jennifer Connelly on poseerannut kevään aikana ahkerasti punaisella matolla kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla. Nyt hänet on kuitenkin kuvattu pitkästä aikaa New Yorksissa.

Jennifer Connelly ei ollut lainkaan pahoillaan, että paparazzit piirittivät hänet Isossa Omenassa. Kuvaajien salamavalot kuitenkin paljastivat, että neitokaisella ei ollut rintaliivejä paitansa alla. Se nimittäin muuttui osin läpinäkyväksi salamavalojen välkkeessä.

38-vuotias Jennifer Connelly tuli julkkikseksi jo kymmenvuotiaana toimiessaan lapsimallina. New Yorkissa varttunut neitokainen aloitti myös näyttelemisen varhain ja hänen debyyttinsä tapahtui jo vuonna 1984 Sergio Leonen gansterielokuvassa Once Upon A Time In America. Sittemmin Jennifer Connelly on nähty muiden muassa elokuvissa Kaunis mieli, Unelmien sielunmessu, Hulk ja Blood Diamond – veritimantti.