Twilight-hottis pienessä korsetissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin nuorten näyttelijäkaunottarien joukkoon lukeutuva Kristen Stewart nähdään pian Suomen valkokankailla Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa 8. kesäkuuta. Neitokainen nähdään odotetun fantasiaelokuvan pääosassa. Lue elokuvan arvostelu tästä.

Nyt Kristen Stewart nähdään Vanity Fair -lehden tuoreimmassa numerossa viettelevissä mallikuvissa. Bruneten yllä nähdään muun muuassa tiukka korsetti, joka imartelee 22-vuotiaan näyttelijäkaunottaren hoikkaa vartaloa. Muotityylistään suitsutusta saava Stewart paljasti lehdelle, että hän pukeutui teinivuosinaan veljensä vaatteisiin.

– Olin 15-vuotiaana poika. Käytin veljeni vaatteita. En edes välittänyt muiden mielipiteistä. En myöskään sheivannut säärikarvojani, Kristen Stewart kertoi.

Kristenin tähdittämä Lumikki ja metsästäjä -elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 1. heinäkuuta 2012. Rupert Sandersin ohjaamassa elokuvassa nähdään myös muita supertähtiä kuten Charlize Theron ja Chris Hemsworth. Kristen Stewart kertoi taannoin loukanneensa kätensä elokuvan taistelukohtauksessa, kun hän löi vastanäyttelijäänsä Chris Hemsworthia kasvoihin.