Lindsay Lohan rajussa kolarissa – tähän kuntoon meni Porsche! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lindsay Lohan kuvaa parhaillaan Liz & Dick -elokuvaa, jossa hän näyttelee edesmennyttä Elizabeth Tayloria. Lohanille sattui kuvauksissa nolo tapaus, kun hänen molemmat rintansa paljastuivat kesken kuvausten. Nyt hän on päätynyt myös onnettomuuteen Porsche Cayenne autollaan.

Eilen illalla Suomen aikaa Lindsay Lohan ”mälläsi” rajusti Porsche Cayenne -autonsa Santa Monicassa, Los Angelesin liepeillä. Auto meni lunastuskuntoon ja se jouduttiin kuljettamaan paikalta kuorma-auton lavalla. Kolarin yksityiskohdat ovat vielä epäselviä, mutta selvinnevät tämän päivän aikana. Lindsay Lohan on joka tapauksessa kuljetettu kolaripaikalta sairaalaan.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Tänä vuonna Lindsay tullaan näkemään Glee-hittisarjassa, jossa hän tekee cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiDEn keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.