Mies, tätä naisen seksivoihkinta tarkoittaa – pidä huoli orgasmista

Lifestyle · Neea Jokinen

Nautinnollisen seksin aikana nainen saattaa päästää sisällään vellovan tunnevyöryn ulos voihkimalla tai ulisemalla. Seksiääntely toimii kiihokkeena molemmille osapuolille, ja se voi parantaa rakastelun laatua. Nyt Men’s Health -sivusto on julkaissut oppaan, jossa kerrotaan, mitä naiset tarkoittavat vapauttavalla seksivoihkinnallaan.

Mies saa olla tyytyväinen seksitaitoihinsa, jos nainen voihkaisee seksin aikana ”älä lopeta” -lauseen. Nainen nimittäin tarkoittaa sillä, että hän ei halua kaksilahkeisen muuttavan työntötyyliään. Washingtonin yliopiston professorin Pepper Schwartzin mukaan naisen tuloillaan oleva orgasmi voi haihtua kuin taivaan tuuliin, jos mies muuttaa kehotuksen jälkeen asentoaan.

Jos nainen lopettaa yhtäkkiä äännähtelynsä seksin aikana, niin miehen kannattaa varautua räjähtävään purkaukseen. Jotkut naiset nimittäin saattavat hiljentyä juuri ennen orgasmin tuloa. Schwartzin mukaan miehet voivat pitää itseään huonona seksikumppanina, jos vastakkainen osapuoli ei vapauta kutittelevia tuntemuksiaan voihkinnalla. Kaksilahkeisten ei kuitenkaan kannata lopettaa aktia, vaan jatkaa samaan malliin ja tyydyttää vaitonainen nainen huippukohtaansa.

Moni nainen ei kerro kumppanilleen masturboivansa, sillä miehet saattavat ymmärtää sen merkityksen väärin. Jos nainen kertoo masturboineensa viime aikoina normaalia enemmän, niin mies saattaa tuntea olonsa tarpeettomaksi. Nainen kuitenkin tarkoittaa sillä sitä, että miehen vetovoima ja läsnäolo saa hänet janoamaan entistä enemmän seksuaalista tyydytystä.

– Masturbointi luo naisen ja miehen välille sopusoinnun heidän seksuaalisista toiveistaan ja tarpeistaan. Mitä enemmän nainen tyydyttää itseään, sitä enemmän hänen itsevarmuutensa sänkykumppanina kasvaa, Schwartz kertoo.