Ohhoh, veturi jäi sutimaan paikalleen – näin huonosti kävi raiteille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa paheksutaan lähes viikoittain rautatieliikenteen ongelmia, kun junien myöhästyminen on erittäin yleistä ja kaluston kunto on sekin hieman kyseenalaista. Ainakaan toimituksen korviin ei ole kuitenkaan kuulunut, että Suomessa veturi olisi jäänyt paikoilleen sutimaan.

Kuva: Imgur

Sosiaalisessa mediassa kiertää kuitenkin parhaillaan kuvia jo viime vuonna sattuneesta tilanteesta, jossa veturi oli jäänyt teknisen vian vuoksi sutimaan paikoilleen. Kyseessä oli pitkä juna, jossa oli useita vetureita. Junan pysähdyttyä yksi vetureista ei jostain syystä saanut komentoa pysäyttää moottorinsa. Junan vaunuissa ja muissa vetureissa oli jarrut päällä, joten tämän veturin pyörät jatkoivat pyörimistä paikoillaan. Tuloksena raiteisiin tuli jokaisen pyörän kohdalle muhkea kolo.

Kuva: Imgur