Nyt se on vahvistettu: Tämä hittielokuva saa jatko-osan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin nuorten näyttelijäkaunottarien joukkoon lukeutuva Kristen Stewart nähdään Suomen valkokankailla Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa, joka sai ensi-iltansa 8. kesäkuuta. Neitokainen nähdään odotetun fantasiaelokuvan pääosassa. Lue elokuvan arvostelu tästä.

Nyt Lumikki ja metsästäjä -elokuvan fanit voivat päästää suustaan ilonhihkaisuja, sillä kyseisestä elokuvasta tullaan tekemään jatko-osa. Käsikirjoittajana toimii David Koepp ja ohjaajana mainostöistään tunnettu Rubert Sanders.

Jatko-osan pääosissa tullaan näkemään jälleen Kristen Stewart ja Chris Hemsworth. Ravenna-kuningatarta ensimmäisessä Lumikki-teoksessa esittäneen Charlize Theronin paluusta ei olla saatu vielä varmuutta. Contact Music -sivuston mukaan Stewart ja Hemsworth ovat vitsailleet, että he kirjoittaisivat yhdessä elokuvan jatko-osan.

Lumikki ja metsästäjä -elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 1. kesäkuuta. Ensimmäinen elokuva tuotti Yhdysvalloissa avausviikonloppunaan huimat 55 miljoonaa dollaria, eli noin 45 miljoonaa euroa. Kristen Stewart kertoi taannoin loukanneensa kätensä elokuvan taistelukohtauksessa, kun hän löi vastanäyttelijäänsä Chris Hemsworthia kasvoihin.