Twitter vei pikkulintunsa parturiin – tässä tulos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkisten suosima Twitter-mikroblogipalvelu on yksi maailman suosituimmista yhteisöpalveluista. Sen käyttäjät voivat kirjoittaa esimerkiksi blogeihinsa 140 merkin pituisia twiittejä. Vuoden 2012 tilastojen mukaan Twitterissä on yli 140 miljoonaa käyttäjää ja palvelussa julkaistaan päivittäin 340 miljoonaa twiittiä.

Nyt Twitter-palvelun Larry-nimen saanutta lintulogoa on muutettu pelkistetymmäksi. Lintu on nimittäin joutunut parturiin, sillä sen otsalla ollut töyhtö on poistettu. Yhtiön suunnittelujohtaja Doug Bowmanin mukaan uusi logo tulee olemaan maailmanlaajuisesti tunnistettava. Logomuutoksen uskotaan maksaneen noin 8.000 – 20.000 dollaria.

VANHA LARRYUUSI LARRYTwitter-palvelun kuningatar on poptähti Lady Gaga, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Teinisensaatio Justin Bieber tulee kuitenkin kovaa perässä, sillä 18-vuotiasta kanadalaislaulajaa seuraa lähes 23 miljoonaa fania. Muita seuratuimpia julkkistähtiä ovat muun muuassa Barack Obama, Kim Kardashian, Katy Perry ja Rihanna.