Hämmentävä yksityiskohta paljastui Demi Mooren ja Ashton Kutcherin avioerosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti viime syksynä vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Seksiskandaalin aikana pariskunnan avioliiton kulissit romahtivat ja julkkispari erosi kuuden vuoden avioliiton jälkeen. Nyt eron taustalta on paljastunut mielenkiintoinen yksityiskohta.

Marraskuussa 2011 Demi Moore julkaisi lehdistötiedotteen, jossa hän vahvisti avioeron. Radar Online on nyt kuitenkin saanut selville, että kumpikaan ei ole jättänyt tuomioistuimeen avioerohakemusta, vaikka ilmoituksesta on jo yli puoli vuotta.

Koska avioerohakemusta ei ole jätetty, epäillään nyt oliko avioliitto alunperinkään laillinen. Ashtonin ja Demin epäillään ”avioituneen” ainoastaan epävirallisessa kabbalah-seremoniassa. Syyksi papereiden puuttumiseen veikataan kuitenkin myös Demin taannoista romahdusta ja siihen liittyneitä hoitojaksoja. Joka tapauksessa avioeroa ei ole virallisesti vireillä.

49-vuotias Demi Moore joutui taannoin luopumaan huippuroolista Lovelace-elokuvassa yksityiselämänsä ongelmien takia. Hänet nähdään kuitenkin parhaillaan rajusti flopanneessa LOL-elokuvassa teinitähti Miley Cyruksen kanssa. Keväällä Mooren uutisoitiin tekevän paluun valkokankaalle Very Good Girls -elokuvassa. Näyttelijätär joutui aiemmin tänä vuonna vieroitushoitoon päihderiippuvuuden ja syömishäiriön takia. Kolmesti naimisissa olleella Moorella on kolme tytärtä avioliitostaan Hollywood-tähti Bruce Willisin kanssa.