Hengenvaara eläintarhassa tallentui videolle: ”Miten tämä oli mahdollista?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonnonvaraiset eläimet eivät kuulu vankeuteen, eli eivät myöskään eläintarhoihin. Niissä vankeudessa elävät eläimet eivät pääse kuitenkaan koskaan vapaaksi, mutta yritystä voi silti löytyä. Nyt verkossa nähdään video, jossa jääkarhu aiheuttaa turisteille hengenvaaran rikkomalla akvaarion lasiseinän.

Amatöörikuvaaja Rob van der Horst sattui kuvaamaan eläintarhassa jääkarhun asuinympäristöä, jossa villieläin toimi poikkeuksellisella tavalla. Se nimittäin haki altaansa pohjasta toistuvasti suurikokoisen kiven, jonka se heitti vedenalaiseen lasiseinään. Eräs iskuista lopulta rikkoi lasin säröille. Onneksi lasi ei hajonnut kokonaan, sillä siinä tapauksessa turistit olisivat todennäköisesti menehtyneet vedenpaineeseen.