Naisräppäri puolialastomana ulkokeikalla – katso mauton asu kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Lil’ Kim tunnetaan kiistanalaisesta imagostaan ja rohkeista sanoituksistaan. Viime aikoina tähti on työstänyt uusinta albumiaan Dr. Dren ja 50 Centin kanssa. Voimakasluonteiseksi tiedetty naisräppäri tunnetaan vaatemokistaan, jotka koettelevat yleensä hyvän maun rajoja.

Äskettäin naisräppäri tapasi fanejaan Floridassa pukeutuneena fuksianväriseen halvan näköiseen minimekkoon ja polvisukkiksiin ja sittemmin esiintyi glitter-asussa. Tällä kertaa Lil Kim on ihmetyttänyt esiintymällä Länsi-Hollywoodissa LA LGBT Pride -tapahtuman ulkokeikalla uima-asua muistuttavassa paljastavassa esiintymisasussa.

37-vuotiaalla naisräppärillä, oikealta nimeltään Kimberly Denise Jones, on ollut viime aikoina usein ongelmia lain kanssa. Lil Kim esimerkiksi valehteli oikeudelle ystäviensä ampumistapauksen oikeudenkäynnissä, josta hänet tuomittiin vuodeksi ja yhdeksi päiväksi vankilaan. Diiva osallistui vuonna 2009 Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun, jossa tuli viidenneksi. Hänet tunnetaan myös elokuvarooleistaan. Kimin tiedetään olevan avoimesti riidoissa räppäri Nicki Minaj:n kanssa.