Megan Foxin kireä paita paljasti raskauden – ja vähän muutakin! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudesta taukoa jo jonkin aikaa pitänyt näyttelijätär Megan Fox kertoi taannoin haastattelussa millaista on olla kymmenvuotiaan Kassius-pojan äitipuolena. Hän valitteli samalla sitä, että monet fanitkaan eivät tietä, että hän on ollut äitipuolena jo kahdeksan vuoden ajan.

Vielä pari kuukautta sitten Megan Fox kiisti silloiset raskaushuhut, mutta valokuvat paljastivat kuitenkin orastavan vauvamasun. Sittemmin tähden taustavoimat vahvistivat raskauden ja vihjasivat Meganin odottavan tyttövauvaa. Tuoreimpien kuvien perusteella raskautta on enää vaikea kiistää, sillä kasvanut vauvamasu näkyi jo selvästi harmaan t-paidan alla. Tiukka paita paljasti myös, että keli kuvaushetkellä oli mahdollisesti hieman kolea.

Megan on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen myös työelämässä, sillä ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati näyttelijättärelle potkuja Transformers-elokuvasta. Tähden väitettiin riitaantuneen elokuvan ohjaajan Michael Bayn kanssa. Foxin kerrottiin muun muuassa haukkuneen suosittua ohjaajaa Hitleriksi. Kaunotar väitti kuitenkin potkujensa jälkeen jättäytyneensä itse elokuvasta muiden työtarjouksiensa takia.