Näin esität treffikutsun oikein – älä tee noloa virhettä

Lifestyle · Neea Jokinen

Monelle naiselle treffikutsun esittäminen voi tuntua vaikealta, jos ihastuksen kohde on täysin tuntematon henkilö. Elokuvissa nähdyt ensimmäiset treffikutsut tuntuvat sujuvan kuin vettä vain, mutta tosielämässä tilanne voi olla huomattavasti kiusallisempi. 

Nyt Glamour-lehti on listannut naisille vinkkejä, joiden avulla he voivat onnistua treffipyynnöissä. Treffi-innostus saattaa lähteä esimerkiksi flirttailevasta silmäpelistä. Naisen kannattaakin tarttua tilaisuuteen, kun hän huomaa tuntemattoman miehen vilkuilevan häntä. Rohkeus on kaiken A ja O ensitapaamisissa, sillä tuppisuuna oleminen vaikeuttaa sen oikean löytämistä.

Naisen kannattaa esimerkiksi tutkailla kiinnostuksen kohteensa vaatetusta ja keksiä siitä jokin hyvä keskustelunaihe. Rennon keskustelun yhteydessä naisen on helpompi pyytää miestä ulos. Yksi helpoimmista lähestymistavoista on silittää miehen koiraa – jos hänellä on sellainen. Eläimiin kohdistunut alkukeskustelu voi nimittäin johtaa antoisaan treffi-iltaan.

Naisen tulee olla kuitenkin kärsivällinen, kun hän flirttailee miehen kanssa. Heti ensisilmäyksellä ei kannata juosta miehen luokse ja pyytää häntä treffeille. Nainen voi kiusoitella miestä esimerkiksi pitkillä flirttikatseilla, jotka voivat johtaa siihen, että mies tekee itse aloitteen. 

Lehden mukaan treffikutsu voi epäonnistua naisen vaatetuksen takia. Neitokaisten ei kannata pukeutua treffipyyntöä varten esimerkiksi vanhaan tanssiaismekkoon tai hääpukuun. Miehet ovat vapautuneempia esimerkiksi farkkuihin ja t-paitaan pukeutuneen naisen seurassa. Naisen treffipyyntö voi johtaa pettymykseen, jos hän käyttäytyy oudosti, sekavasti tai masentuneesti miehen edessä.