Brittney Palmes paljasti bikinikroppansa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa seksikkäät kehätytöt ovat nousseet viime vuosina myös julkkiksiksi, sillä pari heistä ylittää ajoittain jopa viihdelehtien uutiskynnyksen. UFC-sarjan kehätyttö Brittney Palmer on viime aikoina julkaissut itsestään bikinikuvia verkossa.

Brittney Palmer ei ole vielä saanut usein paparazzeja peräänsä, mutta neitokainen käyttää jokaisen tilaisuuden saadakseen jalkansa julkkismaailman oven väliin. Nyt paparazzit ovat viimein noteeranneet hänet Miami Beachin rannalla, jossa hän nautiskeli yhdessä poikaystävänsä kanssa.

Kehätytön ja mallin urien lisäksi Brittney on debytoinut myös laulajana. Hän levytti esimerkiksi viime syksynä kappaleen yhdessä Kenny Florianin kanssa. Maaliskuussa 2012 Brittney Palmer teki eräänlaisen läpimurron, kun hän sai kunnian poseerata Playboy-lehden kannessa.