Deena Cortese sekoili kännissä – käsiraudoissa putkaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kohutun amerikkalaisen Jersey Shore -realitysarjan tähdet nousevat aika ajoin otsikoihin hieman älyvapaiden lausahduksiensa ja toilailuidensa johdosta. Tämäkään kerta ei ole poikkeus, sillä sarjassa nähtävä Deena on joutunut putkaan autotiellä sekoilemisen takia.

Uutistoimisto AP kertoo, kuinka 25-vuotias Deena Cortese pidätettiin sunnuntaina New Jerseyssä sekavan käytöksen takia. Paikalla olleiden poliisien mukaan realitytähti oli seissyt iltapäivällä ”hieman humaltuneena” keskellä autotietä läpsimässä ohiajavia autoja. Deena vietiin tapahtumapaikalta poliisilaitokselle, josta hänet myöhemmin vapautettiin.

Neitokaisen tähdittämää Jersey Shore -realitysarjaa näyttävä MTV-televisiokanava ei ole vielä kommentoinut Deenan toilailuja. Sarjan päätähdistä muutkin ovat joutuneet vuosien varrella tekemisiin virkavallan kanssa. Esimerkiksi tällä hetkellä esikoislastaan odottava Nicole ”Snooki” Polizzi pidätettiin vuonna 2010 humalassa aiheutetun häiriön takia.