Doutzen Kroesin rinnat paljastuivat juhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes lukeutuu Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon. Doutzen on nykyään yksi Victoria’s Secret -merkin enkeleistä. Neitokainen synnytti vuosi sitten Phyllon Joy -esikoispoikansa.

27-vuotias mallikaunotar nähdään nyt poseeraamassa New Yorkin Alice Tully Hallissa järjestetyn 2012 CFDA Awards -tapahtuman punaisella matolla. Hänen musta iltapukunsa oli kuitenkin niin läpikuultava, että salamavalojen välkkeessä se ei onnistunut pitämään kaunottaren rintoja piilossa.

Hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. DNA Modelsin listoilla oleva kaunotar on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi Kroes on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace. Hän on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.