Hämmästyttävä auto-onnettomuus – 16 ruumista levisi moottoritielle

Ohhoh! · Stara.fi

Kiinassa on sattunut poikkeuksellinen auto-onnettomuus, jonka tapahtumapaikalle ensimmäisenä saapuneet sivulliset pakenivat paikalta henkensä edestä. Onnettomuus tapahtui Sichuanissa sijaitsevalla Longna Highwayllä, jossa tila-auton rengas hajosi ja se kaatui.

Normaalisti näin pienestä onnettomuudesta ei tule lainkaan kuolonuhreja, mutta tällä kertaa auton ympärille levisi yhteensä 16 kuolleen ihmisen ruumit. Ensimmäisenä paikalle tullut autoilija näki ruumiit ja kaasutteli kauhuissaan paikalta seuraavalle tietulliasemalle, jossa hän tavoitti poliisit.

Poliisin saavuttua paikalle kuitenkin selvisi, että kukaan ei kuollut onnettomuudessa, sillä 16 ruumista olivat jo valmiiksi menehtyneitä. Kyseessä oli nimittäin auto, jolla ruumiita siirrettiin läheisen yliopiston lääketieteellisiin tutkimuksiin. Autoilija kertoi myöhemmin Huaxi Metropolis Daily -lehdelle pelästyneensä, että onnettomuuteen joutunut kuljettaja olisi massamurhaaja.