Harry Styles pokasi faninsa kesken keikan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Yksi poikabändin suosituimmista jäsenistä on 18-vuotias Harry Styles, joka on kerännyt jo itselleen oman fanijoukon. Teinipoppari sai äskettäin naisyleisön sekoamaan keikalla, kun hän vilautti vatsalihaksiaan esiintymislavalla.

Nyt nuoren poptähden uutisoitiin iskeneen silmänsä erääseen kaunottareen kesken keikkansa. One Direction -yhtye oli esiintymässä Kalifornian San Diegossa, kun Harry Styles huomasi yleisön seassa näyttävän blondin. Teinipopparin kiinnostuksen kohde saikin kokea melkoisen yllätyksen keikan jälkeen, kun poikabändin vartija käveli hänen luokseen.

– Harry katsoi koko esityksen ajan yhtä blondia takanani. Hän hymyili tytölle ja vilkutti hänelle keikan jälkeen, yleisössä istunut Trisha-niminen tyttö paljasti oceanUP-sivustolle.

Poptähti oli lähettänyt vartijansa amorin tehtäviin keikan jälkeen, sillä turvamiehen kerrotaan pyytäneen blondin yhtyeen takahuoneeseen tapaamaan Stylesiä. Teinitähti on saanut kuuluisuutensa myötä naistenmiehen maineen, sillä nuoren laulajan on väitetty deittailleen lukuisten julkisuudesta tuttujen naiskaunottarien kanssa.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyyDEttiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa. Äskettäin levy-yhtiön pomot halusivat varjella bändin puhtoista imagoa ja kielsivät One Directionin sinkkupojilta seksin harrastamisen kiertueen aikana.