Kalastaja nosti merestä yllättävän saaliin: ”Tätä ei haluaisi nähdä kahdelta aamuyöllä”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suomessakin vesistöjen pohjista voi löytää aina kaikkea polkupyöristä kolikkoihin. Nyt eräs amerikkalaiskalastaja on kuitenkin noussut otsikoihin toisenlaisen saaliin merkeissä, sillä hän narrasi merenelävien sijaan yli 24.000 euron arvoisen jalkaproteesin.

WKYT kertoo katkarapuja pyydystävän aluksen kapeenista Matt Willinghamista, joka koki elämänsä yllätyksen keskellä yötä. Amerikkalaiskalastaja nimittäin sai verkkoonsa katkarapujen lisäksi jalkaproteesin, jossa sattui olemaan Kentuckyn yliopiston logo ja koulun jalkapallojoukkueen maskotin kuva. Näiden avulla 30.000 dollarin proteesi saatiin lopulta oikealla omistajalleen.

– Se ei ole mitään sellaista, mitä haluaisi nähdä kahdelta aamuyöllä. Toivoin etten löytäisi sen kanssa vielä ruumistakin, Willingham kertoo eriskummallisesta löydöstään.

Avulias kalastaja otti yhteyttä sekä proteesin valmistajaan että paikalliseen mediaan löytäkseen proteesin omistajan. Kaksi päivää löydöksensä jälkeen Willingham löysi Fred Robinsonin, proteesin uimareissulla hukanneen miehen. Robinsonin mukaan proteesi oli vain sattunut irtoamaan virtauksessa.

Mies menetti jalkansa viisi vuotta sitten työtapaturmassa. Hän painatutti proteesiinsa yliopiston logon ja maskotin, koska pelasi Kentuckyn yliopistossa jalkapalloa 1980-luvulla. Robinson kertoo yllättyneensä todella saadessaan proteesiinsa takaisin, ja hän aikookin kiittää Willinghamia henkilökohtaisesti tämän avusta.