Katy Perryn peppu vilahteli pikkumekon alta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa avioeronsa ja uuden musiikkinsa merkeissä. Hän erosi aiemmin tänä vuonna koomikkomiehestään Russell Brandista, ja löysi pian rinnalleen rokkari Robert Ackroydin. Poptähden huhutaan jo eronneen uudesta poikaystävästään.

Pariskunnan suhde näyttää kuitenkin voivan hyvin, sillä tähdet nähtiin poistumassa yhdessä lontoolaisesta yökerhosta. Rohkeista asuvalinnoistaan tunnettu Katy Perry esitteli paparazzeille tällä kertaa muutakin kuin vain uuden komistuksensa. Poptähti oli nimittäin valinnut päälleen minimittaisen hameen, jonka alta vilkkui tähden peppu.

Katyn ex-mies Russell Brand viihtyy nykyisin puolestaan mallikaunotar Nikolett Barabasin kanssa. 36-vuotias koomikko-näyttelijä kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Katy Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa.