Lady Gaga loukkaantui esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Rohkeista lavaesiintymisistään ja vaatevalinnoistaan tunnettu laulaja joutui äskettäin perumaan keikkansa Indonesiassa konservatiivisten muslimien uhkauksien takia.

Nyt GagaMedia-sivusto kertoo, kuinka laulajattaren eilinen keikka Uuden-Seelannin Aucklandissa sai epäonnekkaan käänteen, kun poptähti sai osuman päähänsä esityksessä käytettävästä pylväästä. Onnettomuudesta julkaistusta YouTube-videossa näkyy, kuinka Lady Gagan taustatanssija epähuomiossa huitaisee laulajatarta pylväällä päähän. Uskomattomista esityksistään tunnettu poptähti onnistuu kuitenkin osumasta huolimatta jatkamaan Judas-kappaleensa esittämistä.

Osuman jälkeen päätään pidellyt Lady Gaga kertoi myöhemmin konserttiyleisölle, että hän epäilee saaneensa aivotärähdyksen. Sisukas esiintyjä ei kuitenkaan keskeyttänyt konserttiaan vammansa takia. Lady Gagan kiertueen seuraava esiintyminen on jo ylihuomenna Australian Brisbanessa, eli poptähden keikkatahti ei loukkaantumisesta huolimatta hidastu.

Äskettäin 26-vuotiaasta tähdestä tuli Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber 22,5 miljoonalla seuraajallaan. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.