Lindsay Lohanin raju kolarisotku – syyttää nyt jarruja ja toista kuljettajaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lindsay Lohan kuvaa parhaillaan Liz & Dick -elokuvaa, jossa hän näyttelee edesmennyttä Elizabeth Tayloria. Lohanille sattui viime perjantaina nolo tilanne, kun hän joutui rajuun auto-onnettomuuteen.

Porsche Cayenne -auton Santa Monicassa romuttanut näyttelijätär selvisi itse onnettomuudesta mustelmilla ja pienillä naarmuilla. Luksusauto meni kuitenkin lunastuskuntoon Lindsayn törmättyä sillä rekan perään. Eilen Lohan syytti kolarissa mukana ollutta toista kuljettajaa valehtelemisesta. Nyt TMZ-sivusto kertoo, että Lindsay Lohan väittää hänen vuokra-Porschensa jarrujen olleen rikki.

Näyttelijättären mukaan kuorma-auto kiilasi hänen eteensä, minkä seurauksena hän oli yrittänyt jarruttaa. Jarrut eivät kuitenkaan olleet toimineet, ja nyt Lindsay syyttää kolarista viallisia jarruja. Porschen jarrut oli asennettu autoon kaksi päivää ennen onnettomuutta.

Kuorma-auton kuljettaja on kiistänyt väitteet, joiden mukaan hän olisi kiilannut näyttelijättären ajaman Porschen eteen. Sivuston mukaan James-niminen kuljettaja onkin jo hankkinut itselleen asianajajan. Aiemmin täysin vahingoittumattomalta vaikuttanut mies vaatii nyt neitokaiselta rahaa ”kivuista ja kärsimyksistä”.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Tänä vuonna Lindsay tullaan näkemään Glee-hittisarjassa, jossa hän tekee cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.