Madonna paljasti nänninsä 55 000 katsojan edessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Popin kuningattareksi kutsuttu Madonna suivaantui aiemmin tänä vuonna YouTube-palvelulle, kun hänen Girl Gone Wild -kappaleensa musiikkivideolle annettiin 18 vuoden ikäraja. Popdiiva on parhaillaan The MDNA-maailmankiertueellaan.

Nyt 53-vuotias supertähti esitteli paljasta pintaa Turkin Istanbulissa sijaitsevalla Turk Telecom -areenalla. Laulaja nimittäin vilautti nänniään 55.000 fanilleen kesken esityksensä. Rintaliiveihin ja tiukkoihin housuihin pukeutunut Madonna näytti olevan villillä päällä, sillä hän muun muuassa alkoi strippaamaan Human Nature -kappaleensa aikana.

Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa vain kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single- ja albumimyynnillään. Yksi tähden viimeisimmistä isoista hiteistä on Hung Up -single, jota myytiin maailmanlaajuisesti yhdeksän miljoonaa kappaletta.