Peppukohu! Onko tämä takapuoli Rihannan vai ei?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Lisäksi hän juhli itsensä taannoin sairaalakuntoon. Äskettäin popkaunotar ihastutti yleisöään näyttämällä paljasta pintaa Armani-vaatemerkin mainosvideolla.

Nyt tähden fanit ovat pettyneitä, sillä väitteiden mukaan mainosvideolla ei nähdäkään Rihannan aitoa paljasta pintaa. Rohkeista poseerauksistaan tunnettu tähti yllättää, sillä The Sun -lehden tietojen mukaan Rihanna käytti videolla sijaispeppua. Videolla nähtävä kurvikas vartalo ja muhkea takamus kuuluvatkin itse asiassa irlantilaiselle mallille, Jahnassa Aickenille.

– On yllättävää, että Rihanna halusi sijaisnäyttelijän, sillä hän rakastaa alastomana poseeraamista. Lisäksi tähti on upeassa kunnossakin, kertoi sisäpiirin lähde The Sun -sivustolle.

Mainoksessa poptähti nähdään makaamassa isolla parivuoteella ylellisessä alusasussa. Videolla Rihanna näkee painajaista, josta herättyään pukeutuu Armanin farkkuihin ja nahkatakkiin. Tähti itse on ollut vaitonainen mainoksesta, sillä hänen solmimansa mainossopimus kielsi kertomasta sijaisnäyttelijästä julkisuudessa. Alla näet Rihannan aidon takapuolen hänen taannoiselta lomaltaan ja sen alla Armanin mainoksessa käytetyn mahdollisen sijaispepun.

Kuva: Splash

Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-talouslehden listauksessa. Hänet nähdään paraikaa valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.