Pyhimyspatsaat saivat kyytiä – rukoilisitko näiden edessä?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britanniassa ihmetytti taannoin Paul Bennett -niminen mies, joka perusti legendaarista sarjakuvasankari Batmania ylistävän uskonnon. Mies on batmanismiksi nimetyn uskonlahkon ainoa jäsen.

Nyt verkossa on julkaistu näyttävä kuvasarja pyhimyspatsaista, jotka näyttävät suosituilta sankarihahmoilta. Kuvasarjassa nähdään muun muuassa Batman-asuun puettu pyhimys sekä Jeesuksen näköinen patsas, joka on puettu Teräsmiehen sinipunaiseen supersankariasuun. Parrakkaan patsasmiehen sylissä on pieni lapsi, jonka vaatetus ylistää myös suosittua sarjakuvahahmoa.

Jotkut pyhimyspatsaat muistuttavat Batmania mustine viittoineen. Katso kuvat tästä. Kuvissa nähdään myös naispuoliselta Batmanilta näyttävä veistos. Kuvasarjan näyttävimmistä patsaista on Ihmeperhe-animaatiohahmoja muistuttava veistos. Kuvissa nähdään myös Kapteeni Amerikka -pyhimyspatsas.