Legendaarinen suomalainen radiokanava haudataan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereelle vuonna 1985 perustettu maan tunnetuimpiin ja suosituimpiin lukeutuva radiokanava Radio 957 katoaa. Yrityskauppojen myötä SBS Finlandin omistukseen aikojen saatossa siirtynyt kanava vaihtaa kesällä nimensä ja siitä tulee Radio City Tampere.

Asiasta kertoneen Radio 957:n mukaan tammikuussa pääkaupunkiseudulla paluun tehnyt Radio City laajentuu juhannuksen jälkeen neljään uuteen kaupunkiin ja samalla myös nykyisten kanavien nimet vaihtuvat. Radio City kuuluu jatkossa pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä.

– Muutoksesta huolimatta kanavilla säilyy vahva paikallinen ilme, sillä jokainen uusi Radio City -kanava tuottaa itse alueelliset paikallisuutiset ja päivittäin tunnin mittaisen paikallisohjelman. Myös kanavien suositut paikalliset jääkiekkoselostukset säilyvät ennallaan, Radio 957 kertoo tänään uutisissaan.