Raju nettihuhu leviää: ”Tina Turner on kuollut”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen laulajatar Tina Turner tunnetaan eräänä musiikin historian suosituimmista live-esiintyjistä. Turner, oikealta nimeltään Anna Mae Bullock, on myynyt 50-vuotisen uransa aikana arviolta 180 miljoonaa albumia.

Nyt voimakkaasta soul-äänestään ja energisestä lavakarismastaan tunnettu tähti on joutunut hurjan nettihuhun kohteeksi. Twitter-yhteisöpalvelussa on nimittäin levinnyt perätön huhu, jonka mukaan Tina Turner olisi kuollut. Laulajattaren edustaja kielsi huhut heti tuoreeltaan ja vahvisti 72-vuotiaan popikonin olevan hengissä ja voivan hyvin, uutisoi E! Online -sivusto.

Vastaavien huhujen kohteeksi ovat viime aikoina joutuneet Turnerin lisäksi muiden muassa Will Smith, Jackie Chan, Jim Carrey, Tom Cruise, Charlie Sheen, Miley Cyrus, Britney Spears, Eddie Murphy, Aaron Carter, Adam Sandler, Owen Wilson, Kanye West, Jay-Z, DJ Tiesto, Johnny Depp, Zach Braff, Bill Cosby ja Jeff Goldblum. He kaikki voisivat todeta Mark Twainin legendaarisin sanoin, “Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja.”

Tina Turnerin ura alkoi aviomies Ike Turnerin aisaparina. Parin musiikillinen menestys kätki alleen onnettoman ja väkivaltaisen avioliiton, josta laulajatar kertoi eron jälkeisinä vuosina. Turnerin sooloura alkoi 1974 ilmestyneellä Tina Turns the Country On! -debyyttialbumilla. Kaunotar on esiintynyt myös muutamissa elokuvissa kuten Mad Max Beyond Thunderdome ja Last Action Hero.