Rokkarilla alemmuuskompleksi: ”Justin Bieber on liian nuori ja komea”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin on ollut naimisissa Hollywood-näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n kanssa jo kahdeksan vuoden ajan. Yhtye keikkailee tällä hetkellä uusimman Mylo Xyloto -albuminsa tiimoilta Euroopassa.

Äskettäin Coldplay-yhtye julkaisi yhteisen Princess of China -kappaleen poptähti Rihannan kanssa. Nyt 34-vuotias Martin on sulkenut erään teinitähden pois mahdollisten yhteistyökumppaneiden listalta. Rokkari ei tekisi mistään hinnasta videota Justin Bieberin kanssa, koska pitää teinisensaatiota liian nuorena ja hyvännäköisenä.

– Justin Bieber on liian komea meille. Jos hän haluaa tehdä videon neljän isoisänsä näköisen miehen kanssa, niin sitten me olisimme oikea valinta. Näyttäisimme hirveiltä hänen vierellään, hänellä on niin hyvä ihokin, kertoo Chris Martin The Sun -sivustolle.

Martin vei alemmuuskompleksinsa yhtyeen Lontoon keikalle asti. Mies julisti yleisölle, että yhtyeen jäsenet ovat Justin Bieberin isiä. Hän myös tiedusteli yleisöltä oliko heidän joukossaan Bieber-faneja, ja vitsaili bändin soittavan keikallaan vain Bieberin cover-kappaleita.

Chris Martin meni naimisiin näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n kanssa vuonna 2003. Heillä on kaksi yhteistä lasta, seitsemänvuotias Apple-tytär ja viisivuotias poika Moses. Coldplay-rokkari kertoi äskettäin pitävänsä avioliittoaan kuin lottovoittona. Hän myös paljasti, että Gwyneth on hänen ensimmäinen vakava suhteensa. Pariskunta on hyviä ystäviä tähtipari Beyoncen ja Jay-Z:n kanssa.